• verwarming
 • airconditioning
 • loodgieter
 • zonnedak

Grohe

Kwaliteit, Technologie, Design en Duurzaamheid. Vier fundamentele pijlers. GROHE legt de lat extreem hoog zodat je altijd het verschil kunt voelen wanneer je een GROHE kraan of douche gebruikt. 

Hieronder vind u een selectie uit het GROHE assortiment.

 • Costa L

  Costa L

  Kenmerkend voor de Costa L met Longlife® bovendeel is de stervormige greep, die goede grip biedt.

   

   

  Eurostyle

  Eurostyle

  Sinds de introductie is Eurostyle een ongeëvenaard succesverhaal geweest. De nieuwe, verder ontwikkelde Eurostyle heeft een naar je toe leunende vorm, gebogen hendel en een ontwerp dat in de meest dynamische vormgeving tot zijn recht komt. De slanke moderne vormgeving bevat veel technologieën, inclusief GROHE SilkMove®. Mooi design, uitstekende kwaliteit en een concurrerende prijs; een kraan die aan alle wensen voldoet.

 • Power & Soul Cosmopolitan

  power en soulPreviewMet de AquaDirect™ keuzetoetsen op de achterkant van de douchekop kan snel en eenvoudig van straalsoort gewisseld worden. Deze unieke technologie brengt je in één klik naar de straalsoort die je op dat moment wenst.

 • Grohterm 1000

  Grohterm 1000Met Grohtherm 1000 kies je voor betaalbaar comfort, veiligheid en design. Grohtherm 1000 combineert veiligheid met de zekerheid van de juiste temperatuur dankzij GROHE TurboStat® technologie. De SafeStop button zorgt ervoor dat kleine kinderen de temperatuur niet zomaar voorbij de ingestelde temperatuur kunnen draaien. De EcoButton stelt je in staat tot 50% water te besparen. Onze comfortset combineert twee goede producten, een Grohtherm 1000 douchethermostaat en onze populaire Tempesta Trio glijstangcombinatie.

 • Universal toiletkranen

  universalDe Universal toiletkraan is teruggebracht tot de essentie. Het sobere, slanke design en de universele vormgeving passen goed bij de Cosmopolitan en Contemporary stijl kranen. De gangbare greep is vervangen door een eenvoudig draaimechanisme aan het eind van de uitloop.

  De kranen zijn afgewerkt met GROHE StarLight® chroom. Binnen de serie heb je keuze uit vier designs, zodat je altijd wel een kraan vindt die bij je badkamer past. Kies voor een kraan die op de wastafel moet worden bevestigd met een C-vormige uitloop of met een uitloop onder een hoek van zeven graden.

  Of kies een kraan aan de muur met een uitloop van 105 mm of 185 mm, al naargelang de stijl van je wastafel.

uneto-vni   vca  sei  sbb beeldmerk fc