• airconditioning
 • verwarming
 • loodgieter
 • zonnedak

Centrale verwarming

 • Het leveren en monteren van diverse merken c.v. ketels.
 • Installatiewerkzaamheden t.b.v. centrale verwarming
 • Het leveren en monteren van radiatoren.

Wij zijn leverancier van: Remeha, Intergas en Nefit

Ketels

Remeha en Intergas

Remeha en Intergas zijn beide Nederlandse c.v. fabrikanten en staan garant voor optimale zekerheid in warmte. De c.v. ketels zijn schoon, zuinig en zeer milieuvriendelijk. Geschikt voor woonhuizen en projecten.

 • Remeha CalentaDe unieke, zeer compacte gietaluminium warmtewisselaar is het kloppend hart van de Calenta en direct verantwoordelijk zijn grootse prestaties. Het resultaat is zeer snelle warmtelevering en bij de combitoestellen bovendien minimale wachttijden en een stabiele tapwatertemperatuur. De Calenta combitoestellen behalen het hoogste jaargebruiksrendement op tapwater van alle ketels in dit segment: waarden tot 93,7% worden bereikt in combinatie met de iSense regelaar. De Calenta is standaard voorzien van een modulerende pomp, die voldoet aan de energieklasse A eisen en garant staat voor een laag elektriciteitsverbruik en een hoog rendement over het gehele belastingsbereik.

  Servicevriendelijk

  Alle onderdelen zijn moeiteloos bereikbaar en de flexibele leidingen in het toestel zijn met clips snel en eenvoudig los te maken. Uniek is de LED binnenverlichting die aangaat bij het afnemen van de frontmantel. Zonodig geeft de Calenta zelf aan wannéér het tijd wordt voor een servicebeurt en zelfs wát voor type servicebeurt.

  Ideale combinatie met de Remeha iSense

  De Remeha Calenta heeft intelligente software die de prestaties van het toestel monitort en een LCD-display met helder blauw backlight. In combinatie met de iSense kan de Calenta de eindgebruiker zelfs in de woonkamer op de hoogte houden. Als er water bijgevuld moet worden, of als de ketel aangeeft binnenkort aan een servicebeurt toe te zijn, is dat in het display van de iSense af te lezen. Indien gewenst met vermelding van uw telefoonnummer. De Remeha iSense kan ook als weersafhankelijke regelaar worden gebruikt en dan zelfs geheel geintegreerd in de Calenta: ketel en regelaar vormen dan een fraai geheel.

 • Intergas kombi_kompaktDe Kombi Kompakt HR is een gaswandketel met warmwatervoorziening en is voorzien van een zelflerende ECO-stand.

  De ketel is zeer milieuvriendelijk : Gaskeur Schonere Verbranding. Het toestel is voorzien van een modulerende regeling, dit betekent dat het vermogen wordt aangepast aan de elke gewenste warmte-behoefte. Geschikt voor woonhuizen.

radiatoren

 • De basisverwarming voor elke woning. Deze radiatoren zijn uitermate geschikt voor plaatsing in woonkamer, slaapkamer en badkamer. Leverbaar in diverse afmeting/capaciteiten.

  Wij zijn leverancier van onder andere Thermrad, Henrad en Jaga.

 • Indien u iets met meer design wilt, kunt u kiezen voor een decorradiator. Als eye-catcher in de woonmaker of als handdoekradiator in de badkamer. Decorradiatoren zijn leverbaar in diverse modellen en kleuren.

  Wij zijn leverancier van onder andere Laurens en Jaga.

 • Convectoren zijn uitermate geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw- projecten. Zij zijn verkrijgbaar in inbouw en vrijstaande modellen. Voor de inbouwmodellen zijn verschillende kleuren en soorten roosters verkrijgbaar.

  Wij zijn leverancier van onder andere De Graaff en Jaga.

uneto-vni   vca  sei  sbb beeldmerk fc