• zonnedak
 • loodgieter
 • verwarming
 • airconditioning

Zonne-energie

Produceer nu zélf groene stroom.

Met de zonnepanelen van Nefit kunt u uw eigen groene stroom opwekken. Energie uit gewoon, gratis daglicht. En dat tientallen jaren lang! Een mooi vooruitzicht, zeker als u weet dat de elektriciteitsprijs de afgelopen tien jaar is verdubbeld. Ook dit jaar stijgt de prijs weer flink.

Blijvend lagere energierekening

Met zonnepanelen hebt u minder last van prijsstijgingen: u produceert uw eigen groene stroom. De opgewekte zonnestroom die u niet gebruikt, wordt automatisch teruggeleverd aan het energienet. Dat betekent een blijvend lagere energierekening. Dat levert u meer rendement op dan de beste spaarrekening of een belegging. De installatie verdient zichzelf dubbel terug. En stel dat u uw woning zou verkopen: een groen energielabel levert gemiddeld 3 tot 4 % extra op!

De voordelen van Nefit zonnestroom

 • Unieke zekerheden: complete installatie van een vertrouwd A-merk
 • Eenvoudig te plaatsen onderhoudsvrije zonnepanelen van Duits topfabrikaat
 • TÜV-gekeurd met 26 jaar (!) opbrengstgarantie
 • 5% Hogere opbrengst dan vergelijkbare systemen
 • Beter voor het milieu, geen CO2-uitstoot
 • Naast systemen voor zonnestroom leveren we ook het meest verkochte zonneboilersysteem voor warm water op zonne-energie. Ook van Nefit.

Wilt u maximaal profiteren van duurzame energie? Wij geven u graag persoonlijk advies over de beste oplossing voor uw situatie. Als erkend Nefit Dealer staan wij garant voor duidelijke voorlichting, vakkundige installatie en de beste service. Wacht niet langer, bel ons vrijblijvend voor meer informatie.

 • De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert de zon meer dan vijftig keer zo veel energie als we jaarlijks aan elektriciteit, gas en benzine gebruiken. Nefit zet daarom vol in op de zon als duurzame aanvulling op de energiezuinige HR-ketel.

  Naast het meest verkochte zonneboilersysteem levert Nefit nu ook betrouwbare CentroSolar zonnestroomsystemen. Hiermee kunt u zelf uw eigen duurzame energie opwekken. Een mooi vooruitzicht, vooral als u weet dat de elektriciteitsprijs de afgelopen tien jaar ongeveer is verdubbeld.Als u in de toekomst voor een groot deel in uw eigen energie wilt voorzien, heeft Nefit dé oplossing.

 • centrosolar systemEen CentroSolar zonnepaneel bestaat uit onderling verbonden zonnecellen. Onder invloed van licht ontstaat in een zonnecel een spanningsverschil. Deze gelijkspanning wordt door een omvormer omgezet in de 230 V wisselspanning zoals die uit het stopcontact komt.

  Het proces waarbij zonlicht wordt omgezet in elektriciteit noemen we het fotovoltaïsch effect. Zonnestroom wordt ook wel zon-PV genoemd. De afkorting PV komt van het Engelse 'photovoltaic'.

 • Centrosolar componentenDe nieuwste zonnestroomsystemen van Nefit produceren nog meer elektriciteit. En dat niet alleen: ook de prijs is gunstiger, dankzij de toegenomen vraag en een efficiënter productieproces. De investering is dus eerder terugverdiend.
  Wie investeert in zonnestroom kan bovendien in aanmerking komen voor een rijkspremie of lokale of provinciale subsidies

 • Centrosolar doorsneeNefit levert twee soorten CentroSolar zonnepanelen. Een voor schuine daken, met een nominaal vermogen van 210 Wattpiek (Wp), en een voor platte daken, met een opbrengst van 235 Wattpiek. Eén paneel levert tot ruim 190 kWh, respectievelijk 210 kWh elektriciteit per jaar. Op het inlegvel bij deze brochure vindt u onder meer een overzicht van de pakketten. Meer informatie vindt u ook op www.nefit.nl/zonnestroom.

 • De polykristallijne CentroSolar zonnepanelen zijn ideaal voor ons klimaat. Ook bij diffuus licht en bij bewolking leveren ze stroom. Gepatenteerd anti-reflectieglas zorgt ervoor dat minder zonlicht weerkaatst, waardoor het systeem tot 5% meer elektriciteit levert dan vergelijkbare systemen.

 • De kwaliteit van de zonnepanelen is bij Nefit gewaarborgd. Ook alle andere componenten van het CentroSolar PV-systeem zijn afzonderlijk TÜV-gekeurdVermogensgarantie is besparingsgarantie.

 • U krijgt maar liefst 26 jaar vermogensgarantie. De eerste 10 jaar is minimaal 90% van het vermogen in Wattpiek gegarandeerd, daarna 80%.

 • De juiste combinatie van zonnepanelen en omvormer is essentieel voor een maximale opbrengst.

  De componenten van CentroSolar PV-systemen zijn van hoge kwaliteit en perfect op elkaar afgestemd. U krijgt een volledig TÜV-getest systeem met 10 jaar garantie op de panelen (omvormer 5 jaar).

  Het systeem wordt geleverd als compleet pakket (inclusief montage- en aansluitmateriaal) en is voor uw installateur eenvoudig te installeren.

uneto-vni   vca  sei  sbb beeldmerk fc